Search

Hari pertama puasa, mengantuk giler. Tetiba teringat kat blog bersawang aku. Try login okey lagi.takde masalah cuma kena update skit.

Gambar ni aku amik kat daily mail. kisahnya ada budak yang terjatuh nintendo DS dia dalam kandang gorilla dua beranak nie. Mak gorilla nie namanya Bawang pun apa lagi terus rembat amik Nintendo ni kat dia.
Anak pun teruja gak nak tengok teknologi baru minta kat maknya tapi dia cakap tak boleh.. budak2 tak leh main..

Bila dah biasa dgn functions game tu, Bawang main game donkey kong.. sampai abis bateri konghahaha.. sengal punya gorilla sian kat anak tak merasa main game nintendo. pasni boleh ler ajar mak beruang ni main PS3 kat HDTV..

Sesiapa yang terbaca, aku ucapkan selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak semoga puasa tahun nie penuh dgn berkat.

0 Comments:

Post a Comment