Search

Kembali Berblogger

Salam semua... Ini adalah cubaan pertama aku untuk kembali berblog. Harap ianya bukan la cameo.. Penangan Facebook memang hebat, buta-buta buang masa kat situ.. hehehehe..
dari Mafia Wars skrg pada Poker.. memang betul-betul berhantu. sampai pagi aku boleh layan..
sekarang muncul google buzz.. laman sesawang sosial jugak. yang menjanjikan sesuatu yang menarik seperti facebook, friendster dan tagged. Menariknya google buzz ini dilinkkan dengan blogspot dan gmail... senang bangat untuk difollow memollow.. Aku sekarang dalam proses mengurangkan peruntukkan waktu bersama facebook. Menyiapkan beberapa kerja dan rancangan yang tertangguh. Begitu jugak dengan 2 web aku yang telah lebih 3 bulan tertangguh. rugi jer bayar sewa. Harap semuanya akan berjalan lancar...

opss.. lupa.. selepas post.. aku try view dan aku lihat akaun photobucket aku dah beku.. jadi theme nie dah jadi mengarut. aku dah lupa camne aku edit dulu... so aku tampal kaler yang ntah haper haper ntah... nanti ada masa aku ingat nak tukar theme lain.. makin banyak lak bila aku try survey. tak payah buat sendiri. Yoshhh.. chow

1 Comment:

  1. Rian Aznani said...
    Terpulang kepada matlamat and penggunaannya, Facebook boleh menjadi sesuatu yang berguna atau sesuatu yang merugikan... anyway, selamat kembali berblogging Joaquin!

Post a Comment